Ahrngrymm Art & Interior Design

Målare Växjö

Det bästa för
din inomhusmiljö

Välkommen till Ahrngrymm Art & Interior Design, det självklara valet för dig som vill uppnå drömmen om ditt hem eller övriga utrymme. Jag erbjuder tjänster för dig som söker en målare i Växjö, behöver hjälp med plattsättning, inredningsarkitektur eller  mikrocement, för att skapa en interiör som är vacker, funktionell och unik. Här finns mångårig erfarenhet inom branschen och jag har genom åren hjälpt många nöjda kunder att förverkliga sina drömmar. Låt mig hjälpa dig!

Vem jag är

Ahrngrymm art & interior design är en etablerad firma som funnits sedan 2018, dock finns det längre erfarenhet sedan tidigare. Jag är certifierad plattsättare sedan 2012 och inredningsarkitekt från 2022. Sedan 2007 har jag arbetat som målare. Företaget har behörighet i BKR, byggkeramik rådet.

Vad jag gör

Här kan både privatpersoner och företag få hjälp att skapa en interiör utifrån sina önskemål och behov. Oavsett tjänst och uppdrag lämnas aldrig ett arbete halvgjort. Jag lämnar aldrig en arbetsplats förrän både jag och kunden är 100 procent nöjd. Här finns alltid ett stort fokus på detaljer, jag ger alltid det lilla extra.

Mina TJÄNSTER

Inredningsarkitektur

Låt mig hjälpa dig skapa ditt drömhem med hjälp av min expertis inom inredningsarkitektur. Jag erbjuder skräddarsydda lösningar som passa dina behov och din smak.

Mikrocement

Av mig får du professionell hjälp med microcement, ett material som ger din interiör en modern, elegant och hållbar yta. Det är ett utmärkt material för bland annat golv, väggar och trappor.

Målare Växjö

Erhåll min hjälp att skapa en ny look för ditt hem eller kontor med mina professionella måleri- och dekorationsmålningstjänster. Givetvis målar jag utifrån dina önskemål.

Plattsättning

Till mig kan du vända dig för att få hjälp med plattsättning och på så sätt förvandla ditt utrymme till det bättre. Min expertis garanterar en högkvalitativ installation varje gång.

Ahrngrymm art & interior design

BADVÄGEN 18, 342 62 Moheda
070-361 57 80
Målare Växjö